22 Nisan 2016 Cuma

Top Kumaş Barkod Sistemi


Top kumaş barkod sistemi
 
 

Gün be gün yepyeni modeller ile karşımıza çıkan kumaşlar moda esintisi ile farklı giyim ürünlerinde hayat buluyor kimi kumaşlar en özel elbise modelleri ile kişilerin vücutlarında yer bulurken bazı kumaşlar evlerimizi modernleştiren mobilyalar üzerinde yer bulmaktadır.

Her alanda kumaş kullanımı yaygındır. Ev tekstil ürünleri denildiğinde ilk akla gelen şey top kumaşlar olmaktadır. Metrelerce uzayıp giden perde kumaşları, elbiselik kumaşlar, döşemelik kumaşlar ve bunun gibi çok farklı alanda kullanılmak üzere dokunmuş desen desen renk renk kumaşlar hayatımızın olmazsa olmazları arasında bulunmaktadır.

Kumaş üretim sektörünün büyük sorunlarından olan takip sorunuz üretilen ürünlerin sorunsuzca el altında bulunmasını zorlaştırmaktadır. Aynı ürünün onlara farklı firmaya üretiliyor olması aynı depoda bulunan ürünler için karmaşa yaratıyor olması beklenen bir durum olmaktadır.


Yâda aynı ürünün farklı renkli olması kodlama açısından büyük pratiklik gerektirmektedir. Aksi halde ürün kodları yüzünden beyniniz bir hayli yorgun düşebilmektedir


Tekstil sektöründe son dönemlerde oldukça yaygın bir şekilde kullanılmak olan topkumaş barkod sistemi tüm işlerin sorunsuz ve zahmetsiz bir şekilde yürütülmesini sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder