22 Nisan 2016 Cuma

Kumaş Takip Sistemi


Kumaş barkodlar; yıkamaya uygun olması yanı sıra asla renk akması oluşmayacak şekilde baz içerikli olarak tedarik edilir. Kumaş bazlı etiket türleri yıkama talimatları ve kumaşın tüm özellikleri hakkında bilgi içeriğine sahip olarak üretilir.

Özellikle tekstil ve hazır giyim sektöründe kullanılan ürünlerin üzerinde yer alan kumaş barkodlar; renkli ve çoklu etiket şeklinde bir uygulama ile genişletilmektedir. Kumaş barkodlar kolaylık sağlayan ve birçok ürün için oldukça önem taşıyan hem bilgilendirme hem de fiyat ve stok takibi için avantaj sağlayan bir sistemi içermektedir. Çok fonksiyonel bir içerik olması ile kumaş barkodlar her açıdan birçok içeriğe sahiptir. Firmanın logosu, özel kodlamalar, tarih, özel talimatlar, özel formatlar ve istediğiniz özelliği taşımaktadır. Sadece istediğiniz ne ise onu belirlemek ve uygulanmasını istemek! Size düşen sadece budur.

Kumaş barkodlar sayesinde işletme içerisinde bulunan her ürün farklı bir kodlama sistemiyle stok takibi ve ürün bazında çok büyük kolaylıklar sağlayarak birçok açıdan sizlere zamandan ve mali açıdan tasarruf etmenizde yardımcı olacaktır.  Kodlanan sistem ile hiçbir şekilde hata payı gibi bir risk taşımadan kullanım olanağı sunmaktadır. Tüm barkod okuyucular tarafından okunması ve takip edilmesi mümkün olacaktır. Ayrıca kendinize özel olarak tasarımınızı hangi şekilde yapmak ve içeriğin olması gereken detaylarını ne şekilde görmek istiyorsanız bunu belirlemeniz uygulama için yeterli olacaktır.

Sistemli bir uygulama olan kumaş barkodları sayesinde geriye dönük olarak hiçbir şekilde yedekleme yapmaya, ya da sayım gibi birçok teferruatla uğraşmaya gerek kalmaz. Barkodlama sistemi ile günlük, aylık ve yıllık olarak doküman alma şansına da sahip olacaksınız. Her açıdan raporları almanız ve çalışanlarınızın da bu takibi yapmasını sağlayarak sistematik bir şekilde çalışma prensibi oluşturmak bu sayede daha hızlı ve güvenilir bir şekilde uygulamaya imkân yaratacaktır.

Özellikle tekstil sektörü ve hazır giyim sektöründe birçok açıdan tam bir güven sağlayan sistematik olarak uygulanan kumaş barkodların sizlere sağladığı kolaylığın sayesinde riske atacağınız ya da risk oluşturacak bir açık söz konusu olmayacaktır. Güvenilir bir takip ve fiyatlandırma sayesinde tüm verileriniz bu sayede istediğiniz an da ulaşacak kadar basit olacaktır.

 

 Finansal işlemlerinizi kolayca takip etmenize olanak sunan program aynı zamanda farklı cihazlar ile kolayca entegre olabilen özelliğe sahiptir. Etiket yazdırma barkod yazdırma, yazar kasa entegrasyonu gibi farklı işlemlerini basit bir şekilde kullanabilirsiniz

Hiçbir şekilde ek ücret ödeme durumu olmaksızın programa bir kez sahip olduktan sonra yıllar boyu sorunsuz çalışan bir işletmeye sahip olmak için sizlerde bulunduğunuz herhangi bir noktan üretim ev satış aşamalarını en ince detaylarına kadar kolayca takip edebilirsiniz.

 

topkumaş barkod takibi

 

 Rengarenk ve farklı desenlerin hayat bulduğu kumaşlar top şeklinde dokuma makinasından alınarak Türkiye’nin dört bir köşesine kılık kıyafet, ev tekstil yada mobilya sektöründe kullanılmak üzere dağıtılmaktadır. Yapılan üretim sonrası her bir top kumaşın stoklarda kaybolmadan durması için stoklanmadan hemen önce barkod etiketleri ile kimlik bilgileri ve özel bilgiler top kumaş üzerine yapıştırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder