22 Nisan 2016 Cuma

Kumaş Üretim Takibi


Top kumaş barkod sistemi

Gün be gün yepyeni modeller ile karşımıza çıkan kumaşlar moda esintisi ile farklı giyim ürünlerinde hayat buluyor kimi kumaşlar en özel elbise modelleri ile kişilerin vücutlarında yer bulurken bazı kumaşlar evlerimizi modernleştiren mobilyalar üzerinde yer bulmaktadır.

 

Her alanda kumaş kullanımı yaygındır. Ev tekstil ürünleri denildiğinde ilk akla gelen şey top kumaşlar olmaktadır. Metrelerce uzayıp giden perde kumaşları, elbiselik kumaşlar, döşemelik kumaşlar ve bunun gibi çok farklı alanda kullanılmak üzere dokunmuş desen desen renk renk kumaşlar hayatımızın olmazsa olmazları arasında bulunmaktadır.

 

Kumaş üretim sektörünün büyük sorunlarından olan takip sorunuz üretilen ürünlerin sorunsuzca el altında bulunmasını zorlaştırmaktadır. Aynı ürünün onlara farklı firmaya üretiliyor olması aynı depoda bulunan ürünler için karmaşa yaratıyor olması beklenen bir durum olmaktadır.

 

Yâda aynı ürünün farklı renkli olması kodlama açısından büyük pratiklik gerektirmektedir. Aksi halde ürün kodları yüzünden beyniniz bir hayli yorgun düşebilmektedir

 

topkumaş barkod sistemleri

 

 

Son dönemlerde küçük büyük tüm firmalar tarafından kullanılmaya başlayan barkod sitem programları iş ortamlarına büyük kolaylıkları getirmiş durumdadır.

 Firmalar, yıllardır eski yöntemlerle ilerlemeye çalışırken firmalara hızlı ve sorunsuz ilerleme olanağı sunmakta olan yeni dönem Barkod sitemleri sayesinde artık iş yapmak hiç olmadığı kadar kolay ve keyifli bir hale dönüşüyor.

 İş yaşantısının satış ve takip sorunları çok fazla zaman kaybına neden olurken personellerin tüm gün depoda sayım yapmasına neden olmaktadır.

 Bu şekilde yürüyen firmalar satış ve stok takibi sırasında büyük sorunlarla karşı karşıya kalmaktadır. Alınan siparişin depoya giriş yapması, çıkış sırasında sayıdan kaynaklanan sorunlar yüzünden aksaklıklara ve müşteri kaybına neden olmaktadır.

 top kumaş barkod sistemleri, top kumaş imalatı ve satışı yapmakta olan firmalar tarafından oldukça yaygın olarak tercih edilmektedir. Kumaşların türüne göre özel kodlamalar yapılarak kumaşa ait tüm veriler adeta üzerinde barındırılmaktadır.

 topkumaş barkod sistemleri ile başlı başına bir kolaylık ve pratiklik söz konusu olmaktadır.

Satış ekranı ile kolay ve hızlı bir satış sürecini destekleyen program hem zamandan kazandırmakta hem de müşteri memnuniyetini en üst safhalara taşımaktadır. Beklemem sorununu ortadan kaldıran bu özel sistemler ile artık işler çok daha seri bir şekilde yürütülmektedir.

 

Dokuma Kumaş Üretim Takip Programı
Dokuma kumaş üretim takip programı ile birçok Tekstil İşletmesi artık işlerinin daha da hızlanmasını ve aktif olarak tüm verilerin kaydedilerek işletme için gerekli olan tüm zamanı kazanmak açısından tercih ediyorlar. Bu program sayesinde müşteri siparişlerinin kar süresi veya komisyonu gibi oranlarında belirlenmesi sağlanıyor. Kumaşa ait olan tüm analiz raporları, maliyetler ve geçmişe ait kumaş maliyetlerinin tümünü görebilme imkanı bulunabiliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder