22 Nisan 2016 Cuma

Kumaş Top Takip


Kumaş Üretim Takip Programı

Kumaş üretim takip programı ile artık Tekstil sektöründe çok daha kolay bir şekilde sistemsel bir işleyiş oluşturulmaktadır. Kumaş takip programı ile ürünlerin girişinden çıkışına kadar tüm işlemlerde detaylı ve güvenilir bir şekilde veri kaydı yapılır ve bu sayede işleriniz çok daha kolay ve kısa sürede çözümlenmiş olur. 

Üstelik iş yoğunluğu arasında takip etmenin sistemler olarak veri işlenmesi kaydı ile çok daha hızlı bir şekilde ulaşılma imkanı ortaya çıkmış olması; size zaman açısından da kazanç sağlayacaktır. Kumaş üretimi için başlangıç maliyetinden son aşaması olan satış işlemine kadar her türlü ayrıntıyı ve dokümanı bu sistem sayesinde kolayca kayıt altına alabilme imkanınız bulunuyor. Müşterilerinize ait olan tüm hesapları karı, komisyonu, maliyeti almış olduğunuz siparişlerin listesini ve daha birçok konuda size ayrıntılı doküman olarak bu sistem sunacaktır. Kumaş dokuma işlemi yapılırken tarihe ve müşteri bazında bir arşivleme sağlayarak sistemin takibini her an yapabilirsiniz. Kumaş üretim takip programı ile almış olduğunuz kumaşları maliyet olarak döviz kurlarına göre hesaplamayı imkanı ekran üzerinde yapabilme şanslı bulabilirsiniz.

Kumaş  üretim takip programı ile artık hızlı bir şekilde dokümanlara ulaşabilecek ve istediğiniz an her yerden bu takibi sağlayabileceksiniz.   İş emirlerinizin takibini, hammadde tedarik verisini, satın almada oluşan gelişmeleri, kumaşların top takibini, depolarınızı, depolardaki stokları, üretim planlarınızı, sağlıklı bir şekilde kalite kontrol sistemi ile değerlendirebilirsiniz. Ayrıca sevkiyat ve faturalama işlemlerinde takip etme imkânını bu sistem ile sağlama şansınız bulunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder