22 Nisan 2016 Cuma

Kumaş Kumaş Üretim Yönetimi


Ardından barkod oyucuyu cihazlar sayesinde istene kumaş yıllar sonra dahi kolayca net bir şekilde okunarak satış işlemleri kolayca gerçekleştirilebilir. Bu sayede satışı yapılan her bir top kumaş aynı anda stoklardaki sayı üzerinden düşürülerek stokların güncelliği kolayca sağlanmaktadır.

 

Top kumaş barkod sistemi

Tekstil sektöründe kolaylık ve pratiklik kazandıran ve verilerin sağlıklı bir şekilde kaydedilmesini sağlayan barkodlama sistemi ile artık tüm işleriniz daha da hızlı yürüyecek. İş telaşı anında yaşadığınız; kayıt sorunları sizin için zaman kaybı yaratması ile işlerinizin de aksamasına neden olmaktaydı. Barkod sistemi ile artık bu tarz sorunlar olmayacak. Özellikle tekstil sektöründe oldukça karlı ve menfaatinize olan barkod sistemi kullanımı; sizlere işlerinizde daha büyük bir kolaylık kazandıracak.

İmalatınız olan Top kumaşlarınızda top kumaş barkod sistemi kullanarak daha hızlı ve seri bir takip oluşturmanız mümkün olacaktır. Top kumaşların üzerine yerleştirilen barkodlu etiketler ile logo, özel talimatlar, tarih, özel simgeler, numara ve daha birçok istediğiniz ayrıntı kodlama yapılarak oluşturulur. Bu sayede Top kumaş üzerindeki barkodları okuttuğunuz andan itibaren otomatik olarak tüm sisteme kayıtlar geçer. Bu şekilde istediğiniz her veriye ulaşmanız da kolaylaşacaktır. Müşteriler, çeki listeleri, alış ve satışlar ve daha birçok veri bu sayede düzenli kayıt ile sağlıklı olarak takip edilebilme şansı yakalamanıza etken olmaktadır.

Özellikle tekstil sektöründe yoğun bir iş karmaşası yaşanır. İnsan hataları nedeni ile de birçok kayıt ve doküman sağlıklı olarak elde edilemez. Barkod sistemi tüm bu sorunları kökten çözüm getirecek bir otomatik ve bütünleşmiş bağlantı sistemine sahiptir. Tüm verilerinizin kaydına ve raporlarınıza günlük, haftalık ve aylık olarak ulaşabilirsiniz. Ekran üzerinde ayrı ayrı görebileceğiniz gibi toplu olarak da raporlara ulaşma imkânı bulabilirsiniz.

Bütünleşmiş bir bağlantı sistemi sayesinde her bölümde ve her yerde kullanma şansınız ile tüm bölümlerin birleşik kayıtlarını da alabilirsiniz. Güvenli olarak kullanım sağlayan tekstil barkod sistemi ile Top kumaş barkod sistemi oluşturulur ve imalat açısından veri kaybı yaşamadan takip etme imkânı bulabilirsiniz. İhtiyaç duymuş olduğunuz tüm listeler ve veriler elinizin altındadır. İstediğiniz yerden ulaşabilir ve takibini sağlayabilirsiniz. Top kumaş stoklarınızın barkodlanması ile sistematik bir şekilde giriş ve çıkışlarınızı kontrol altında tutabilirsiniz. Veriler 90 gün boyunca geriye dönük olarak saklı tutulur. Sürekli olarak bir yedekleme yapmanıza bu sayede gerek duyulmayacaktır.

İşlem tipi, müşteri, ürünlerin işlemleri ve daha birçok konuda detaylı olarak kayıt yapma imkânı ve kayıtlara ayrıntılı olarak ulaşabilme hızı yakalayacaksınız. Zaman ve hız bir arada size ve işlerinize artı kayıplar yaratmadan destek olmaktadır. Bu sayede işlerinizin kolay yürümesi ile daha fazla sipariş alabilme fırsatını da değerlendirmiş olursunuz.

Kayıt altına alınan raporlara ulaşarak çıktı alma şansıyla; dosyalama da yapabileceğiniz gibi mail olarak müşterilerinizle de bu şekilde bağlantılı çalışabilirsiniz. Bir tekstil işletmesinin barkodlama sistemi ile tüm işleri seri ve hızlı olarak yürür. Gereken her türlü işlemin otomatik olması sizin elle kayıt yapmanızda yaşadığınız risklerin hiç birini taşımayacak ve sorunsuz olarak sistemli bir şekilde yürüyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder