22 Nisan 2016 Cuma

Kumaş Takip Programı


Tekstil barkod sistemi ile hiçbir şekilde sunucu yatırımına da gerek duyulmaz ve ayrıca işlemlerinizi yedekleme sorunu da yaşamazsınız. 90 gün süreli olarak verileriniz saklanmaktadır. Tüm raporlarınızın hızlı bir şekilde alınması ve istediğiniz yerden ve istediğiniz an da bir tuşla ulaşabilmeniz; size hız ve seri bir şekilde iş yapma olanağı sunacaktır. Barkodlama ile takip edilen verilerin işlevselliği düzenli olarak otomatik olarak sistem tarafından yapılır. Bu sayede asla bir hata söz konusu olmayacak ve zamanında ve yerinde uygulama ile işlerin de belli bir prosedürle işlemesi sağlanacaktır.

Tekstil barkod sisteminin bütünleşmiş bir sistem uygulaması ile bağlantı sağlanması sayesinde sıkı ve ayrıntılı bir takip şansı oluşmaktadır. Top kumaş  üzerinde bulunan etiketlerin üzerinde yer alan tarih, numara, özel simgeler, logo, özel talimatlar gibi bir çok veri ile tek tek bu kayıtlara da ulaşma olanağınız olacaktır.

Raporlarınızı isterseniz tek olarak alabilir ya da toplu olarak da çıkarabilirsiniz. Raporların ekran üzerinde ayrıntılı olarak görülebilme şansı o anda iş telaşı içinde gereken neyse onu görme pratikliğini de yaşamış olacaksınız. Top kumaş  satışlarınızda gerekli olan çeki listelerini de toplu olarak görme imkanınız daha sağlıklı olarak yürür. Her açıdan kolaylık, hız, pratiklik ve güven içeren barkod sistemi işinizin ayrılmaz parçası olacaktır.

 

 

Kumaş barkod sistemleri, tüm bu sorunların önüne geçerek uzun yıllar bozulma, yırtılma ve diğer türlü deforme işlemlerinin önüne geçerek istenen bilgilerin uzun yıllar aynı şekilde ürün üzerinde kalmasını sağlayan dayanıklı etiket sitemleridir.

 Barkod kumaş ,ev tekstil ürünlerinin en çok tercih edilen modelleridir. Kumaş barkod ürünleri kullanıcıların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda kendi arasında çok çeşitli gruplara ayrılmış durumdadır. Ürünün özelliğine uygun, kullanışlı ve bir o kadar dayanıklı kumaş barkodlar kendi arasında 3 farklı gruba ayrılmaktadır.

Isı ile yapışan saten etiketler, kendinden yapışkanlı saten etiketler, dikilebilen saten kumaş etiketler;

·         Dikilebilen Saten Kumaş Halı Etiketler:

Birinci kaliteden oluşan parlak kumaşlar kullanılarak üretilen bu etiket türleri,  ürünlerin istenen noktalarına overlok ya da dikiş yapılarak kolayca iliştirilebilen bir etiket eşitidir. PVC arka kısmı ile desteklenen etiket türü kolay kolay yırtılma yapmayan özelliklere sahiptir. Ev tekstili, halı, battaniye gibi ürünlerde en sık tercih edilen etiket türüdür. istenen renklerde baskı yapılabilir.

·         Isı ile Yapışan Parlak Saten Kumaş Halı Etiketler:

 Birinci kalitede parlak kumaşlar ile elde edilen etiket türü özellikle yaylı yatak gruplarında tercih edilen,  ürünün arka kısmından sıcak pres yada ütü ile bastırılarak kolayca yapıştırılabilen etiket çeşididir. Etiket yapıştırıldıktan sonra kolay kolay çıkmaz. Aynı yöntemleri kullanarak kolay bir şekilde çıkartabilirsiniz. İstenilen renklerde baskı yapılabilmektedir.

·         Isı ile Yapışan Saten Kumaş Halı Etiketler:

Birinci kaliteden oluşan bu özel etiketler el halısı ve yaylı yatak sektörünün en çok tercih edilen ürünleridir.  Arka kısmında bulunan taşıyıcı kağıt çıkartılarak kolay bir şekilde istenilen bölgeye yapıştırılabilmektedir. Ürünün üzerinde uzun süre etiket bulunması gerekmeyen sektörlerde kullanılır. İstenildiğinde kolayca elle çıkartılabilir ve ürün üzerinde leke vs. yapmaz. İstenilen renklerde de baskı yapılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder