22 Nisan 2016 Cuma

Kumaş Kalite Kontrol Sistemi


Stok giriş ve çıkışlarınızı zahmetsizce kontrol eden, satış sürecinde bekleme sıkıntısını ortadan kaldırarak hızlı işlem yapma avantajını beraberinde getiren program ile tekstil firmalarının içerisinde sizlerde ait olduğunuz noktaya kolayca gelebilirsiniz

 Büyük düşünen ve hızla büyümek isteyen firmaların tercih ettiği topkumaş barkod sistemleri yazılım programı sayesinde istediğiniz sayıda etiketi kolayca yazıcılar ile basabilir tüm etiketleri yıllar sonra bile net bir şekilde okuyabilirsiniz.

 

Tekstil sektöründe son dönemlerde oldukça yaygın bir şekilde kullanılmak olan topkumaş barkod sistemi tüm işlerin sorunsuz ve zahmetsiz bir şekilde yürütülmesini sağlamaktadır.

 Çok özel bir barkod okuma yazılımı sayesinde sizlerde rakip firmaların karşısında daha hızlı ve hatasız hizmet veren bir konuma ulaşabilirsiniz. Gereksiz zaman harcamaktan ve yapılan hatalardan kaçınarak iş veriminizi hiç olmadığı kadar arttırabilirsiniz.

 

Barkod yazılım programı sayesinde firmanıza geriş yapan hammaddenizden tutunda  üretim sonrası satışını yapmış olduğunuz ürünlere kadar her bir parçanın kontrol altında ve sorunsuzca müşterilerinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

 

Stok koşularını sorunsuzca yürütürken, sevkiyat sırasında yaşanan karmaşaların kolayca önüne geçebilirsiniz. Hammaddelerinizi kolayca ayırt ederken aynı zamanda yarı mamulünüzü an be an izleyebilmenize fırsat sunan çok kullanışlı bir o kadar ekonomik bir yazılım programıdır.

 

 İş ortamlarının iş yükünü hafifletirken en ayrıntılı rapor örneklerini kısa sürede sunabilen elektronik program gereksiz zaman kaybetmek yerine çok daha fazla üretim yapmayı amaçlayan kurumsal firmalar tarafından yoğun bir şekilde talep edilmektedir

 

Günümüzde yapısı büyük ya da küçük olan tüm işletmeleri firmalar, fabrikalar, barkod sistemine geçiş yapmış durumda özellikle topkumaş barkod sistemi ile iş alanlarından büyük bir sorun kalkmış durumda. 

 

Barkod yazılım programı firmaların stokla ilgili hareketlerini güncelleyen, faturalandırma, cari, alacak- verecek takibi,  irsaliye ve farklı envarter bilgilerini zahmetsiz, zaman kaybı olmaksızın takip olanağı sunan  program sayesinde iş akış süreçleri hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde ilerliyor.

 

 

 Saten kumaşların yanı sıra naylon kumaşlardan da oluşan ısı ile yapışan, kendinden yapışkanlı ve dikişli kumaş barkod alternatifleri bulunmaktadır. Talepler ürün çeşitliliğimizi ortaya koymaktadır.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder